Rotterdam Beveiliging IBS
Uw veiligheid is onze zorg!

Wat bieden wij?

Hieronder worden onze diensten beschreven. Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Wacht niet te lang, solliciteer meteen door middel van onze contactformulier en/of e-mail adres.

Ad-Hoc Beveiligingsdiensten

 Door omstandigheden is het altijd mogelijk dat de beveiligingssituatie in uw bedrijf niet meer optimaal is. DIt kan onder andere door brand, inbraak of natuurgeweld. Tijdens dit soort calamiteiten kunnen wij op tijdelijke basis extra beveiliging voor u regelen. Onze beveiligers zijn 24/7 oproepbaar voor calamiteiten. Zij beschikken over de juiste vaardigheden en middelen om uw terrein goed te beveiligen.

Object beveiliging

De aanwezigheid van een objectbeveiliger heeft een sterk preventief effect. Tevens kan de objectbeveiliger snel en adequaat optreden bij onregelmatigheden die de continuïteit van een onderneming negatief kunnen beïnvloeden.

Rotterdam Beveiliging IBS levert goed opgeleide beveiligers welke in het bezit zijn van de juiste en vaardigheden. Onze mensen kunnen snel en adequaat handelen en ze zijn getraind op de situatie waarin zij terecht kunnen komen.

Onze beveiligers zijn het visitekaartje van uw object. Onze beveiligers zijn allemaal gediplomeerd en hebben allemaal het vak beveiliging van gebouwen en eigendommen met succes afgerond. Wij bieden wat meer uitgebreid, zoals cleandesk procedure, dit zorgt ervoor dat vertrouwelijke documenten niet in de handen zijn van derden, en in worst case scenario; in de handen van de concurrent of kwaadwillende terecht komen. 

Mobiele Surveillance

Uw nachtrust door een surveillance dienst van Rotterdam Beveiliging IBS 

Steeds neemt de criminaliteit toe op de bedrijven, maar ook bij particulieren of een woonwijk. Door onze aanwezigheid verkleinen wij dat door onze oplettendheid en bekwaamheid. Verder kunnen we falende techniek of brand ontdekken zodat ook dit beperkt wordt. Het geeft u als klant een rustige nacht of vrije tijd. 

Werken met beveiliging preventief
Een brand-, sluit- en openingsronde zorgt er voor dat uw eigendom beschermd is. Zo kunnen we de gevolgen beperken of voorkomen van inbraak, vernieling, water en storm en brandschade beperken. Deze dienst kan zowel in als extern uitgevoerd worden. Ook na het sluiten van uw bedrijf of woning schakelen we het alarm in.

Winkel Surveillance

Omdat in onze huidige tijd steeds meer gestolen wordt in de winkels benadeelt dat de winkeliers uiteindelijk. Omdat deze ook met de handen tegen de muur staan kunnen wij als beveiligingsbedrijf Rotterdam Beveiliging IBS een steentje bijdragen door ons als surveillanten in te zetten in hun winkel of winkelcentrum.

Wat is ons werk als Rotterdam Beveiliging IBS?
– Het inzetten van surveillanten zodat deze toezicht houden
– Klantvriendelijk te woord staan waar nodig is
– Het observeren van uw winkel of winkelcentrum
– Bij calamiteiten assistentie verlenen

Wenst u meer informatie, dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Evenementen Beveiliging 

Ook beveiligen wij evenementen zoals een muziek evenement, paarden evenement of alle andere soorten van evenementen. Het is belangrijk dat alles rustig en goed verloopt zodat iedere organisatie tevreden terug kan kijken. Wij hebben daarvoor goed opgeleide beveiligers voor.

Wat doen wij en hoe gaan wij te werk:
– Entree controle
– Front of back stage controle
– VIP controle
– Stand-by controle
– Begeleiding geven aan personen
– Controle en overzicht houden op calamiteiten
– Dienst verlening geven
– Nauwe samenwerking met hulp diensten
– Parkeerbegeleiding

Dit alles wordt in overleg met organisaties discreet besproken zodat ieder evenement op de juiste manier wordt afgestemd.

Wilt u meer informatie, neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een veilig evenement.

Pandbeveiliging AD-HOC 

Een inbraak, een ramkraak, een brand of een calamiteit: het komt altijd onverwachts. Nadat de hulpdiensten vertrokken zijn blijft u, vaak letterlijk, met de schade zitten. Het Interventie Team van Rotterdam Beveiliging IBS is snel ter plaatse voor het afzetten, beveiligen en bewaken van uw pand of bedrijfsterrein, het op afstand houden van publiek en pers en het bewaken van goederen. Daarmee speelt het Interventie Team een essentiële rol in uw crisismanagement.

Alarmopvolging

Alarmopvolging waarin een snelle actie wordt vereist.

Wij als Rotterdam Beveiliging IBS zijn graag uw partner op het gebied van alarmopvolging. Wij hebben ervaren surveillanten in dienst, welke u snel op de betreffende locatie van dienst kunnen zijn, de oorzaak op te zoeken en/of op te lossen. Standaard voeren wij controle op het desbetreffende pand of woning uit en geven wij netjes een terugkoppeling aan de opdrachtgever.

Gaat u voor een snelle alarmopvolging, neem dan gerust vrijblijvend contact op met Rotterdam Beveiliging IBS.

Transport Beveiliging

Transportbewaking | Transportbegeleiding tijdens transporten

Rotterdam Beveiliging IBS zorgt voor u transportbewaking / transportbeveiliging en transportbegeleiding.
In de transportwereld worden steeds vaker waardevolle producten en belangrijke documenten op een veilige manier getransporteerd. Rotterdam Beveiliging IBS begeleidt en beveiligd waarde transporten in alle soorten en maten van beginpunt tot eindbestemming.

Wij kunnen uw vervoer begeleiden met opvallende of onopvallende auto’s. Dit is om zowel voor de chauffeurs als voor de lading een veilige rit te bewerkstellig. Bij calamiteiten zal onmiddellijk contact worden gezocht met de thuisbasis, lokale autoriteiten en eventuele hulpdiensten. Afhankelijk van de waarde van de vracht en de afstand worden het aantal auto’s en de bezetting bepaald. Desgewenst kan een beveiliger in het te begeleiden voertuig plaatsnemen. Er bestaat ook de mogelijkheid om de personele bezetting uit te breiden met een surveillance hond. Na het transport wordt een uitgebreide rapportage aan u verstrekt van het verloop van het transport.

Zorginstellingen 

Met de inzet van Rotterdam Beveiliging IBS bent u verzekerd van vakkundig collega’s. De zorgbeveiligers van Rotterdam Beveiliging IBS zijn gediplomeerd bedrijfshulpverleners en in het bezit van EHBO en AED hulpverlening.

Uit ervaring hebben wij geleerd dat algemene objectbeveiliging niet toegepast kan worden op een zorginstelling. Daarom krijgen de zorgbeveiligers van Rotterdam Beveiliging IBS een brede trainingsprogramma en coaching. De zorgbeveiligers van Rotterdam Beveiliging IBS kunnen de ziektebeelden herkennen en kunnen zij zicht daarop inspelen. Indien nodig kunnen de zorgbeveiligers in elke situatie snel en adequaat handelen.