Over Rotterdam Beveiliging I.B.S B.V.

Rotterdam Beveiliging IBS is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatieve beveiligers met ND 7640 die zich primair richt op het segment van de facilitaire dienstverlening in de beveiligingsbranche. Door zich te specialiseren in de facilitaire dienstverlening kunnen wij zorg dragen dat de professionals die beschikbaar worden gesteld ook gespecialiseerd zijn in deze dienstverlening.

Rotterdam Beveiliging IBS is een landelijk werkende organisatie gevestigd in Rotterdam. Onze medewerkers die reeds jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche hebben zijn dagelijks in de weer om op zorgvuldige en competente wijze al uw beveiligingsprojecten succesvol en naar uw wensen te realiseren.

Rotterdam Beveiliging IBS biedt beveiligingswerk op maat aan. Door de platte organisatiestructuur kan er door ons snel worden geschakeld als dat nodig is. Zo kunnen wij snel en flexibel aan uw wensen voldoen.

De werknemers van Rotterdam Beveiliging IBS beschikken over een ruime ervaring binnen het vakgebied. Daarnaast is er de kennis en kunde aanwezig op het gebied van diverse specialisaties binnen de beveiliging, waardoor onze werknemers breed en flexibel inzetbaar zijn. Vanzelfsprekend zijn onze mensen in het bezit van de benodigde vakdiploma’s.

Namens het Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is Rotterdam Beveiliging IBS een erkend leerbedrijf. Door deze erkenning is Rotterdam Beveiliging IBS bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs.